Ervaringen van cliënten: Annelies (58)

Ik ben aan deze vorm van therapie begonnen omdat ik van ‘s morgens tot ‘s avonds erg moe was. Dit beïnvloedde mijn doen en laten en mijn stemming. Na een vooronderzoek werd duidelijk gemaakt/uitgelegd hoe dit aan te gaan. Na een aantal behandelingen merkte ik al dat ik meer energie kreeg en het beter lukte om op n positievere manier de dag door te komen.

Op dit moment heb ik meer energie dan die lange periode hiervoor en ik ben veel meer in staat om t een ander positief te ervaren. Dat waarop ik hoopte is gelukt. Ik ben heel blij dat ik voor deze vorm van therapie gekozen heb.

Belangrijk voor mij was dat ik de sfeer heel ontspannen vond en de benadering als heel prettig heb ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>