Ervaringen van cliënten: Carla (60), gestopt met NF

Mijn hoofd zit altijd vol met gedachten aan wat ik nog allemaal moet en ik wil alles perfect doen; daar heb ik last van. Toen las ik over neurofeedback en ik dacht: “Wie niet waagt, die niet wint!”. Dus heb ik een afspraak gemaakt voor de gratis intake en het leek behandelbaar.

Na ongeveer 10 behandelingen kwam de tussenmeting en bleek er geen vooruitgang te zijn geboekt. Dat dacht ik zelf ook gemerkt te hebben, maar wel BALEN! Wat het me wel gebracht heeft: er werd steeds gezegd, je bent goed hoe je bent. Het perfectionisme is voor mijn werk heel belangrijk.

Ik vind het fijn dat er zo eerlijk geadviseerd wordt: stop met de neurofeedback behandeling. Niet maar doorgaan en iemand hoop geven. Heel erg bedankt voor de positieve benadering.

– Carla, 60 jaar