Ervaringen van cliënten: Damien (16), klassiek autisme

Ik ben Damien Kusters, ik ben 16 jaar oud en heb klassiek autisme.

Door mijn autisme heb ik moeite met vreemde situaties. Ook kan ik niet tegen drukte, daardoor kan ik niet meer nadenken, ik sla vast en raak in paniek.

Nu na de neurofeedback is het allemaal positief veranderd, ik kan me beter plaatsen in de drukte en raak ik niet meer in paniek in vreemde situaties. Omdat ik niet meer in paniek raak kan ik met problemen beter omgaan.

Ik ging een maal per week naar de neurofeedback, mijn ouders zagen al resultaat na 4 behandelingen. Ook ik kon dingen doen en zeggen wat ik van te voren niet durfde en wat ik ook niet van mezelf verwachtte.

Ik ben na zeven maanden gestopt omdat ik en mijn ouders het gevoel hebben dat ik er genoeg baat bij heb gehad. Ik ben namelijk van het grootste probleem af namelijk de paniekaanvallen. Ik kan me nu in bepaalde situaties redden.

Van Damien.