Ervaringen van cliënten: Nicole (37), chronische vermoeidheid

“Sinds 3 jaar heb ik last van chronische vermoeidheid (CVS). Hierdoor ben ik zeer beperkt geraakt in mijn dagelijkse bezigheden en moest ik stoppen met werken. Fysiek kon ik veel minder dan ik gewend was.

Na lange tijd van ziekte en therapieën die niet hielpen, werd het mentaal en emotioneel ook steeds zwaarder voor mij en ook voor ons gezin. Nu ik zo’n 4 maanden bezig ben met de trainingen van neurofeedback gaat het veel beter met mijn gezondheid.

De vermoeidheid wordt steeds minder. Ik kan dingen veel langer volhouden en doe het huishouden weer zelf.

Ook onderneem ik weer veel meer samen met ons gezin, waar we allemaal heel blij mee zijn! Daardoor voel ik me geestelijk ook veel beter, zeker omdat ik na lange tijd een behandeling heb gevonden die ‘aanslaat’ en echt voor verandering heeft gezorgd.

Ik voel me nog niet helemaal ‘de oude’, maar deze vooruitgang in relatief korte tijd is voor mij al ontzettend waardevol.”

– Nicole, 37 jaar